Het Rotterdamse Community Gospel Choir bestaat sinds 1992. Naast het plezier van zingen, is het hoofddoel waarvoor zij zich inzetten anderen in contact brengen met het Evangelie, hoofdzakelijk door middel van muziek.

Het Community Gospel Choir verleent medewerking aan kerkdiensten, geeft avondvullende concerten, en werkt mee aan gospelfestivals. Daarnaast hebben zij ook diverse radio-opnamen gemaakt alsook 2 CDs.
Het Community Gospel Choir zingt niet alleen in kerken, maar ook in theaters en in de open lucht.
2012 was voor Community Gospel Choir een bijzonder jaar waarin zij 20 jaar evangelische muziek maken mochten vieren. Zoals vaak bij een mijlpaal zoals deze zijn er een paar dingen veranderd en is Community Gospel Choir in het nieuwe seizoen een andere weg ingeslagen. Na het vertrek van dirigent en een aantal leden is besloten om als kleiner, (voornamelijk) a capella koor verder te gaan (af en toe met ondersteuning van de piano). Deze samenstelling geeft meer flexibiliteit ten opzichte van de plaatsen waar de ‘boodschap’ gebracht kan worden.


Ook de technologie staat niet stil. Op deze website kunt u voornamelijk de geschiedenis van Community Gospel Choir bekijken.

Voor meer up-to-date informatie


Voor het aanvragen van een medewerking of andere info kunt u terecht onder ‘contact’.